Nannestad Fritidsklubb

Her er et bilde av gjengen som har drevet Nannestad fritidsklubb de siste 6 årene. Fra venstre: Svein Arne, Peik, Morten, Marianne, Julie.

Kirka fikk i 2012 spørsmål fra Nannestad kommune om vi kunne tenke oss å drifte fritidsklubben på vegne av kommunen og det har vi gjort. Det har vært 6 flotte år med mange supre ungdommer innom hver torsdag fra kl.18 – 21. Siste året har ekstra mange ungdommer vært innom og klubben har fått lov til å være en trygg møteplass der ungdommene får være seg selv, delta på forskjellige aktiviteter og ha det supert sammen! Som kirke vil vi gjerne få takke for muligheten til å bli kjent med og være en trygg base for super ungdom i Nannestad.

Nå overtar kommunen driften igjen og vi benytter sjansen til å takke for oss og ønske lykke til videre!

Svein Arne Bergli

Diakon i Nannestad