Nannestad kirkelige fellesråd > Artikler > Aktuelt

Babysangtoner på sykehjemmet i Nannestad

Onsdag 23. oktober var vi samlet  14 skjønne babyer i følge med mamma eller pappa på Nannestad sykehjem.  Denne høsten er det fult babysang kurs. Kurset som til vanlig er på Kirkekontoret ble denne gangen invitert til å holde samlingen på sykehjemmet.

Som et ledd i at Nannestad sykehjem er blitt et Livsgledehjem så ønsker de å legge til rette for kontakt mellom gamle og de små. Dette var stor stas å få være med på.  Det var mange beboere som hadde møtt fram denne formiddagen for å se og møte disse små.

Det var en glede for oss å synge og tralle sammen med de som var møtt opp. Det var både sambarytmer og rolige sanger, rim og regler.  På flere melodier kunne alle nynne med og noen sanger og regler var kjente fra de selv hadde små.   Musikk binder sammen ulike aldergrupper, og bringer fram gode minner fra de selv hadde småbarn.

Under sangstunden satt foreldrene på matter sammen med babyene sine. Rundt dem satt de eldre og fulgte godt med.

Vi startet sangstunden med at hver og en av babyene ble ønsket velkommen med en liten sang sammen med små cymbaler som klinger så fint . De små kjente  igjen symbalen og fulgte godt med.  Flere av reglene og sangene er kjente, samtidig er det nye sanger som fenger.  Vi avsluttet sangstunden med velsignelsen og nydelige såpebobler ble blåst over de skjønne små.

Deretter spiste vi deilig kyllingsuppe sammen både unge og eldre. Tusen takk for at vi fikk være sammen her på sykehjemmet. Dette ble en flott opplevelse!

Tekst: Anne Louise

24.10.2019