Utegudstjeneste med utdeling av 6-års bok


Søndag 7. mars var det utegudstjeneste ved Bjørke kirke. Sol, blide unger og en utkledd prest og organist gjorde dagen til en morsom dag. 

Søndag 7. mars var det utegudstjeneste ved Bjørke kirke. Vi hadde i forkant sendt invitasjon til alle 6- åringer i kommunen (de som er døpt) så alle visste at vi skulle være ute, at det var lov å kle seg ut for de som hadde lyst og at vi skulle kose oss med pølser. 

Dagen kom med strålene solskinn. Dessverre blåste det litt mye, men det får man ikke gjort noe med. Stian prøvde å sette opp et telt så vi skulle få litt ly, men vinden vant over teltet så det må nok sveises litt før det kan brukes. 

En gjeng konfirmanter stilte sporty opp og gikk i prosjesjon ute og hjalp til med tekstlesing. 

For anledning hadde det blitt dannet et eget lite kirkeband. Vår syngende organist Janne på trekkspill og prest Svein og kirketjener Steinar på gitar. Og alle tre sang av full hals. 

Etter gudstjenesten hadde vi dans, aktivitesløype, pølser og kaker. 14 stk 6-åringer fikk utdelt kirkeboka og alle som fullførte aktivitetsløypa gjorde seg fortjent til et speidermerke. 

Vi hadde tenkt til å ake, men akebakken var såpass isete at aking ble gjort på eget ansvar. 

I alt var vi 66 stykker som koste oss i sola ved kirka, og vi er skjønt enige om at dette skal gjentas neste år. 

Tilbake